WAT WIJ DOEN

Robotize robotiseert en helpt u in het slim automatiseren van uw productie met als resultaat dat uw productie goedkoper, sneller, flexibeler en betrouwbaarder wordt. Voor een toekomstbestendig productiepark. Wij ondersteunen u in het zetten van de volgende stap in de automatisering van uw productie.


TURN-KEY ROBOTISERING

Wij helpen bedrijven middels robotica om de invoer, de uitvoer en de handeling tussen machines te automatiseren. Wij installeren de robots en installaties turn-key op in uw productiepark en integreren die in het geheel. Geen enkel onderdeel staat op zichzelf binnen een productiepark. Waar gewenst geven wij u inzicht in het functioneren van de gehele productielijn. Samen zetten we de eerste stap op weg naar een slim productiepark. Uw wens en product(ie)kennis is ons vertrekpunt. Deze trachten wij goed te begrijpen voordat we een oplossing aanbieden. 


TERUGVERDIENTIJD EN ROI

Maar binnen welke periode heeft u uw investering terugverdiend? De investering in onze (robot)oplossing moet uiteraard een gunstige terugverdientijd hebben. Daarom helpen we u graag in het berekenen van de terugverdientijd.

Gemiddeld ligt de terugverdientijd van een robot-installatie tussen de 2 en 4 jaar. Daarnaast is het rendement op de investering enorm. Een door ons gerealiseerde installatie kan (met goed onderhoud) wel tot 10 jaar functioneren. Dat maakt dat als hij tussen de 2 en 4 jaar is terug verdient, deze installatie 6 tot 8 jaar veel vaste kosten gaat besparen.


SERVICE & ONDERHOUD

Wij voeren ook waar gewenst onderhoud uit aan de door ons geleverde installaties. Dit alles volgens de richtlijnen van de robotleverancier. Hiermee wordt de kans op stilstand tot een minimum beperkt. Onze serviceafdeling kan u 24/7 ondersteunen zodat u altijd een goede back-up heeft bij een eventuele storing.

Wij maken graag voor u, op basis van een programma van eisen, een concept-ontwerp. Heeft u interesse? Neem contact met ons op.


ROBOTIZE:

  1. Maakt uw productie sneller, slimmer en constanter
  2. Automatiseert repeterende handelingen
  3. Integreert de robot in uw productielijn
  4. Creëert flexibiliteit in uw productielijn
  5. Houdt zich bezig met handelen, verpakken en palletiseren.


EEN GREEP UIT...

Hieronder vindt u een greep uit het werk dat wij doen en de voordelen daarvan.