Expertises

Robotize realiseert oplossingen voor flexibele automatisering en robotisering met inzet van een breed scala aan expertises. Onze naam getuigt van een focus op robotica, maar wij beheersen machinebouw in brede zin. Voor het ontwikkelen en implementeren van complete oplossingen vullen we deze kerntechnieken aan met onze uitgebreide expertise van industriële IT en besturingstechniek. Desgewenst verzorgen we ook hoogwaardige service en onderhoud.

Techniek - Robotize

Robotica

Wij zetten robotica in als kerntechnologie voor de flexibele automatisering van productie. De basis is het automatiseren van repeterende handelingen met programmeerbare robots. Robotisering is echter geen doel op zich, maar een middel voor het zo optimaal en efficiënt mogelijk inrichten van flexibele productieprocessen. Met onze brede kennis van robotica en ruime ervaring in robotisering ontwikkelen wij succesvolle automatiseringsoplossingen voor uiteenlopende productie-opgaven.

Robotica

Machinebouw

Als system integrator bundelen wij de krachten van machinebouw en besturingstechniek in klantspecifieke projecten. We werken waar mogelijk met standaardcomponenten en bewezen technieken, om met een korte doorlooptijd de gewenste machine te ontwerpen en bouwen. Waar nodig zetten we onze expertise van speciaalmachinebouw in om een optimaal werkende machine te realiseren.

Machinebouw

Industriële IT

Wij creëren slimme productieomgevingen waar mensen, machines, robots en informatiesystemen integraal samenwerken, met industriële informatietechnologie (IT) als de verbindende schakel. Voor een optimale besturing van productieprocessen slaan we de brug tussen kantoor- en procesautomatisering. We implementeren vergaande integraties en leggen koppelingen met alle mogelijke hardware- en softwaresystemen. Zo realiseren we een echte smart industry omgeving voor onze klanten.

INDUSTRIËLE IT

Besturingstechniek

Robots staan bij ons centraal, maar succesvolle systeemintegratie vereist een optimale samenwerking tussen alle onderdelen. Daarom beheersen wij het brede terrein van de besturingstechniek, inclusief robotisering – van hardware tot software en sensortechniek. We maken zoveel mogelijk gebruik van het standaardaanbod aan besturingsconcepten en -componenten. Daarmee creëren we telkens, in afstemming met de klant, een efficiënte maatwerkoplossing.

Besturingstechniek

Service en onderhoud

Wij leveren onze productieoplossingen inclusief hoogwaardige service en onderhoud. Onze serviceorganisatie beschikt over een brede deskundigheid en ervaring en heeft alle benodigde kennis van de specifieke installatie bij de klant. Zo kunnen we voor elke klantbehoefte maatwerk bieden. Dankzij uitgekiend preventief onderhoud en snelle reactieve service houden wij de installatie in optimale conditie, zodat de klant daar maximale waarde uit kan halen.

24/7 Service & Onderhoud