Industriële robots vinden meer en meer een plek in verschillende productieomgevingen. De flexibiliteit en snelheid die tegenwoordig worden verwacht, vragen om geïndustrialiseerde oplossingen. Denkt u erover na om industriële robots in uw productieproces in te zetten? Robotize denkt graag met u mee. Van concept tot uitvoering. Onze engineers hebben de ervaring om u de beste turn-key oplossingen te bieden op het gebied van automatisering. 

AUTOMATISERING OP MAAT

Robotize is een samenwerkingsverband tussen Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek. Hierdoor beschikken wij over vele jaren ervaring. We hebben kennis op diverse niveaus van werktuigbouwkundige-, tot elektrotechnische- en mechanische automatisering. 

We kijken naar het totaalplaatje van uw productieomgeving om industriële robots zo efficiënt mogelijk in te zetten. Dit betekent dat we pas van start gaan wanneer het ontwerp volgens ons perfect past in uw productie. Iedere industriële robot is maatwerk en wordt uitvoerig door ons getest middels een Factory Acceptance Test. Dit doen we desgewenst in onze eigen montagehal. Zo zijn we in staat om de industriële robots zo in te zetten dat uw productie er zo min mogelijk onder te lijden heeft. Sterker nog: na de installatie is uw productie nog efficiënter.

BEHOEFTE AAN MEER INFORMATIE?

Industriële robots zijn een aanwinst voor uw productieproces. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zetten graag de mogelijkheden uiteen.

CONTACTGEGEVENS


Boogschutterstraat 30
7324 AG Apeldoorn

Postbus 4339 | 7320 AH
info@robotize.nl

06 - 868 08 700
055 - 7600 800
088 - 8018 070 (service)

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op YouTube

ROBOTIZE:

  1. Maakt uw productie sneller, slimmer en constanter
  2. Integreert de oplossing in uw productielijn en -proces
  3. Kijkt kritisch naar haalbaarheid en betrouwbaarheid
  4. Is gespecialiseerd in handelen, verpakken en palletiseren
  5. Verzorgt uw onderhoud en service