WIE WIJ ZIJN

Robotize is een system integrator voor robotsystemen met als missie om uw productie door robotisering slimmer, betrouwbaarder en efficiënter te maken. Onafhankelijk van het robottype en/of de leverancier, leveren wij de automatisering van uw productielijn. Wij kijken naar het totaalplaatje van uw productieomgeving. Robotisering is niet het doel maar een middel. Robots en machines moeten volgens ons integraal, slim en flexibel samenwerken. Daarvoor hebben wij de benodigde kennis in huis. We hebben werktuigbouwkundige, mechanische en elektrotechnische kennis en ervaring met de besturing en IT op alle niveaus.

JOINT VENTURE

Robotize is een samenwerkingsverband (Joint Venture) tussen Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek. Zij hebben hun krachten gebundeld om een integrale turn-key oplossing aan te bieden in de optimalisatie van het productieproces. Robotize heeft zo'n 25 professionals die willen bijdragen aan de optimalisatie van uw productie.

Samen hebben Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek meer dan 130 jaar technische ervaring in de productie. Machinefabriek Geurtsen heeft de focus op engineering, fabricage en onderhoud van speciaalmachines voor uiteenlopende branches. Hollander Techniek heeft de focus op industriële automatisering en robotbesturingen.

Op onderstaande foto's zijn de oprichters en de Sales Manager van Robotize te zien.

Erik Hollander - Hollander Techniek - Robotize

Erik Hollander

Directeur Hollander Techniek

Erwin Hoeksma - Robotize

Erwin Hoeksma

Sales Manager Robotize

Patrick Geurtsen - Machinefabriek Geurtsen - Robotize

Patrick Geurtsen

Directeur Machinefabriek Geurtsen

ONZE KRACHT

De medewerkers vormen onze grootste kracht. Dankzij vele unieke opdrachten zijn ze creatief in het vinden van oplossingen voor verschillende branches en hebben ze veel vakkennis in hun specialisatie. Onze medewerkers krijgen ook de vrijheid om zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Zo houden we ons kennisniveau hoog. En onze passie voor het vak natuurlijk!

In basis passen wij zoveel mogelijk standaard componenten toe in onze oplossing zodat vertrouwd kan worden op bewezen technieken. Daarbij gaan wij maatwerk niet uit de weg. Hierbij focussen we ons op het elimineren van risico’s door het uitvoeren van verschillende testen en analyses zodat we zeker weten dat de oplossing betrouwbaar werkt.

ROBOTIZE:

  1. Maakt uw productie sneller, slimmer en constanter
  2. Automatiseert repeterende handelingen
  3. Integreert uw automatisering, robot of cobot in de productielijn
  4. Creëert flexibiliteit in uw productielijn
  5. Houdt zich bezig met handelen, verpakken en palletiseren.

ONZE EXPERTISES

Onze expertises - Robotica & Automatisering - Robotize

De visie van Robotize

Wij zien een snel veranderende wereld waarin de gebruiker geen standaardproducten meer wil, maar alles op maat in combinatie met korte levertijden. Dit vergt flexibiliteit van productieomgevingen en maakt uitbesteden lastig. De concurrentiepositie staat onder druk waardoor een flexibele productie en kostenefficiëntie noodzakelijk zijn. Dit vraagt om verdere geïntegreerde automatisering.

Geautomatiseerde productie is steeds minder het alleenrecht van de grote industrie, ook het MKB en zelfs consumenten halen de productie zelf in huis. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van de 3d printer. Robotize sluit de ogen hier niet voor, maar neemt deze ontwikkelingen mee in haar oplossingen.

Wij geloven in een slimme productieomgeving waarin alle onderdelen integraal samenwerken en informatie delen. Van robots tot machines, alles is slim en efficiënt ingericht om ervoor te zorgen dat u zo goedkoop en flexibel mogelijk produceert.

Samenwerkingsverbanden van Robotize

Daarom zoeken wij de samenwerking met andere organisaties en samenwerkingsverbanden. Zo zijn we aangesloten bij de FME en Smart Industry. Samen denken en werken over de slimme productie van morgen.