Hoe wij werken

Wilt u een slimme, geautomatiseerde productieomgeving? Dan gaan we samen een intensief traject in. Op deze pagina krijgt u een beeld van onze aanpak.

1. Inventarisatie van uw wensen

We bundelen graag uw wensen, productiekennis en ervaring met onze visie op een slimme productieomgeving.

2. Concept Ontwerp

Wij werken vrijblijvend een concept uit en bespreken deze met u.

3. Haalbaarheidsstudie (optioneel)

Tijdens de haalbaarheidsstudie worden risico’s bepaald en zo mogelijk uitgesloten middels testen. Doel van dit traject is gezamenlijk met u te komen tot een passend systeem waarbij de risico’s bekend of uitgesloten zijn. 

4. Definitief Ontwerp

Op basis van het aangeboden systeem wordt de detail engineering uitgevoerd voor de onderdelen. Daarnaast wordt een functioneel ontwerp gemaakt om de werking en functionaliteit van het systeem met elkaar overeen te komen.

5. Inkoop en realisatie van de onderdelen

Vervolgens worden onderdelen ingekocht en geproduceerd en wordt door ons de software gemaakt.

6. Opbouw en testen

Wij installeren de kritische delen van de installatie in onze assemblagehal. Hier wordt de werking van de installatie getest. Samen met u doen we een ‘Factory Accceptance Test’ om zeker te zijn dat het systeem naar wens functioneert.

7. Installatie op locatie en afname

Na acceptatie demonteren we de installatie minimaal voor transport. Bij u bouwen we de installatie weer op en ook hier worden testen uitgevoerd. Ter acceptatie van het systeem voeren we een ‘Site Acceptance Test’ uit.

8. 24/7 Service & Onderhoud

Uw productie mag natuurlijk nooit stilstaan, daarom bieden wij onderhoud & service. Bij oplevering stellen wij een onderhoudsplan voor u op. Daarnaast is onze servicedienst 24/7 bereikbaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.