Palletiseren

Neem contact op

Automatisch palletiseren met palletiseerrobot

Palletiseerrobot, stapelen van pallets en seal-controle

Kost het palletiseren binnen uw productieproces te veel tijd? Kies voor de mogelijkheden van Robotize en het palletiseren kan volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd. Wij zijn een specialist in het bedenken en ontwikkelen van oplossingen die uw productieprocessen vereenvoudigen en automatiseren door bijvoorbeeld een Palletizer robot. Robotize vereenvoudigt de zware arbeid die bij het palletiseren komt kijken. Of het nu gaat om het palletiseren van dozen, zakken of kratten, wij hebben de geschikte oplossing voor uw vraagstuk.

Wat zijn de voordelen van Palletiseren door Robotize?

Dankzij robotisering krijgt u een productieproces dat slim en efficiënt is. Het proces wordt sneller, flexibeler, goedkoper én het maken van fouten wordt tot een minimum beperkt. Door geautomatiseerd palletiseren deel te maken van uw productieproces, zijn er mogelijkheden om meerdere verpakkingen tegelijk te stapelen, is minimaal onderhoud noodzakelijk en is minder ruimte nodig.

Kiest u bij het palletiseren voor de oplossingen van Robotize, dan bent u verzekerd van:

  • Een betrouwbaar systeem
  • Een eenvoudig uit te breiden systeem
  • Mogelijkheden om het systeem in te passen in bestaande productieprocessen/automatisering
  • 24/7 service en onderhoud 
Behoefte aan meer informatie over automatisch palletiseren?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden wat betreft palletiseren? Laat u zich dan uitgebreid voorlichten door een van onze medewerkers. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Ga naar de pagina: Wat wij doen