MAATWERK ROBOTISERING

In basis is Robotize een system integrator. Dat betekent dat wij bestaande machines, systemen en onderdelen gebruiken om een klantspecifieke oplossing te realiseren. Maar wij gaan maatwerk zeker niet uit de weg. Heeft uw product geen standaard vorm, is uw product breekbaar of moet er ergens anders rekening mee gehouden moet worden? Onze ervaring, creativiteit en vindingrijkheid maakt dat we vaak een interessante robotoplossing kunnen bieden.

Onze basis ligt o.a. bij machinefabriek Geurtsen, hierdoor is het voor ons mogelijk om nieuwe robots en/of deelsystemen hiervan te ontwikkelen. De geboden oplossing zal zoveel als mogelijk gebaseerd zijn op bestaande en bewezen principes en technieken in de robotisering maar kan aangepast worden naar de wens van de klant.

ZEKERHEID VOOR RESULTAAT

In basis proberen wij nieuwe principes en technieken eerst te testen alvorens we deze aanbieden richting onze klant. Dit om zeker te weten dat de uitgedachte robotoplossing in werkelijkheid ook de verwachtingen na komt. Deze testen voeren we uit tijdens de pre-engineering. Daarbij gebruiken we zoveel als mogelijk de kennis van onze klant, van het product en de ervaring van onze leveranciers. Alles met als doel om een betrouwbare oplossing te kunnen bieden.

csm_Realisatie_onderdelen_grijper__2__dcf961ec19.jpg

ZELF ENGINEEREN EN REALISEREN

We hebben de mogelijkheid om de nieuwe robots of deelsystemen in huis te engineeren en te realiseren. In de praktijk betekent dit dat onze engineering en realisatie letterlijk één deur van elkaar verwijderd zijn. Dit maakt dat we snel kunnen inspelen op aanpassingen of uitdagingen, één van de voordelen van Robotize.

BEHOEFTE AAN MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over maatwerk robots en machines? Neem dan even contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de opties te bespreken

Neem contact op

CONTACTGEGEVENS

Vestigingslocatie:
Boogschutterstraat 30
7324 AG Apeldoorn

Postbus 4339 | 7320 AH

Werklocatie / bezoek:

Hamburgweg 18a

7418 ES Deventer
info@robotize.nl

06 - 868 08 700
055 - 7600 800
088 - 8018 070 (service)

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op YouTube

ROBOTIZE:

  1. Maakt uw productie sneller, slimmer en constanter
  2. Integreert de oplossing in uw productielijn en -proces
  3. Kijkt kritisch naar haalbaarheid en betrouwbaarheid
  4. Is gespecialiseerd in handelen, verpakken en palletiseren
  5. Verzorgt uw onderhoud en service