Opbouw, testen en afname

Neem contact op

Opbouw, testen en afname

In onze montagehal bouwen we de productielijn op. Zo heeft u er geen omkijken naar en staat het niet in de weg. De kritische delen worden geconfigureerd en getest. Na goede werking wordt u uitgenodigd voor een Factory Acceptance Test (FAT). Deze test heeft als doel u te overtuigen van een goede werking alvorens we de installatie bij u gaan neerzetten. Dit doen we om implementatietijd bij u op locatie te beperken.

Na acceptatie van de FAT demonteren wij de installatie minimaal voor transport. We transporteren de onderdelen naar uw locatie en hier worden deze wederom samengesteld. Na installatie wordt met u een Site Acceptance Test (SAT) uitgevoerd als afname van de installatie.

Wij leveren alle installaties op met CE-marketing. Uw operators krijgen bij oplevering een training zodat de installatie goed bediend kan worden. Desgewenst geven wij ook een training aan het technisch personeel voor het oplossen van storingen. Daarbij wordt een handboek overhandigd met de gebruiksaanwijzing en een plan voor onderhoud/spare-parts van de installatie.

Neem contact op

Ga naar de pagina: Hoe wij werken